Tala Fou

Ua toe tau le EU e tetee atu i le lafoaia!E tatau faapefea ona tali atu le au fa'atau oloa fa'apipi'i?

Ua toe tau le EU e tetee atu i le lafoaia!E tatau faapefea ona tali atu le au fa'atau oloa fa'apipi'i?

I le aso 17 o Fepuari, 2022, na tuʻuina atu ai e le Komisi Europa se faʻaaliga mulimuli e faʻaalia ai o le faaiuga mulimuli e faʻamutaina tiute faʻapipiʻi i luga o faʻamau uʻamea na afua mai i le Malo o Saina e 22.1% -86.5%, e ogatasi ma faʻaiʻuga na faʻasalalau ia Tesema o le tausaga talu ai.Faatasi ai ma i latou, o Jiangsu Yongyi e 22.1%, Ningbo Jinding 46.1%, Wenzhou Junhao 48.8%, isi kamupani tali 39.6%, ma isi kamupani le tali atu 86.5%.O nei Tulafono Faatonutonu o le a amata faamamaluina i le aso e sosoo ai ma le faasilasilaga.

Na iloa e Kimiko e le o oloa fa'amau uma e aofia ai e le'o aofia ai nati u'amea ma rivets.Va'ai i le fa'ai'uga o le tusiga mo oloa fa'apitoa ma tulafono fa'ale-aganu'u e aofia ai.

Mo le tetee atu i le lafoa'iina, na faaalia e le au faatau oloa a Saina le tetee malosi ma le tetee malosi.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le EU, i le 2020, na faʻaulufaleina mai e le EU le 643,308 tone o faʻamau mai le atunuu tele o Saina, ma le tau faʻaulufale mai o le 1,125,522,464 euros, ma avea ai ma puna sili o faʻaulufale mai i totonu o le EU.O le EU e fa'aeaina tiute maualuga e tetee atu i le lafoa'i i luga o lo'u atunuu, lea e mautinoa e i ai se aafiaga tele i atina'e i totonu o le atunuu e auina atu i fafo i le maketi a le EU.

E fa'afefea ona tali atu le au fa'atau oloa fa'amau i totonu o le atunu'u?

I le mataupu talu ai nei a le EU anti-dumping, o nisi kamupani auina atu i fafo na lamatia le auina atu o oloa faʻapipiʻi i atunuu lona tolu, e pei o Malaysia, Thailand ma isi atunuu e tali atu ai i le maualuga o tiute a le EU.O le atunuu na tupuga mai ai ua avea ma atunuu lona tolu.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le aufaipisinisi a Europa, o le auala o loʻo i luga o le toe faʻatau atu e ala i se isi atunuu e le tusa ai ma le tulafono i totonu o le EU.O le taimi lava e iloa ai e le EU aganuʻu, o le a feagai le au faʻaulufale mai a le EU ma sala tupe maualuga ma e oʻo lava i le falepuipui.O le mea lea, o le tele o tagata fa'aulufale mai a le EU e le taliaina lenei faiga o le felauaiga e ala i atunuu lona tolu, ona o le mataʻituina lelei e le EU o le felauaiga.

O lea la, i le feagai ai ma le EU e tetee i le lafoaia o laau, o le a se manatu o le au faatau atu i fafo?O le a faapefea ona latou tali atu?

Na faatalanoaina e Kim Miko nisi o tagata fai pisinisi.

Pule Zhou o Zhejiang Haiyan Zhengmao Standard Parts Co., Ltd. fai mai: O la matou kamupani e faapitoa i le gaosiga o fasteners eseese, aemaise sikulima masini ma sikulima tafatolu loka-loka.O le maketi a le EU e 35% o la tatou maketi i fafo.O le taimi lea, na matou auai i le tali atu a le EU e tetee atu i le lafoaia ma iu ai i se lafoga sili atu ona lelei o le 39.6%.O le tele o tausaga o fa'amatalaga tau fefa'ataua'iga i fafo e ta'u mai ai pe a feagai ma su'esu'ega mai fafo e tetee atu i le lafoa'iina, e tatau i pisinisi fa'atau atu i fafo ona fa'alogo lelei ma auai malosi i le tali atu i le fa'amasinoga.

Zhou Qun, sui pule sili o Zhejiang Minmetals Huitong Import and Export Co., Ltd. na faailoa mai: O la matou kamupani e masani lava ona auina atu i fafo ni mea faʻapipiʻi lautele ma vaega e le masani ai, ma o maketi autu e aofia ai Amerika i Matu, Central ma Amerika i Saute ma Europa, lea e auina atu i fafo i le Iuni a Europa mo le itiiti ifo i le 10% %.I le suʻesuʻega muamua a le EU anti-dumping, o le maketi a le matou kamupani i Europa na matua afaina i le le lelei o le tali atu i le faamasinoga.O lenei su'esu'ega e tetee atu i le lafoa'i e sa'o ona e le maualuga le sea o maketi, matou te le'i tali atu.

O le anti-dumping e mautinoa lava e i ai se aafiaga patino i lo'u atunuu mo taimi pupuu e auina atu i fafo, ae i le vaai atu i le tulaga tau alamanuia ma le tomai o le aufaipisinisi lautele a loʻu atunuu, pe afai e tali atu le au faʻatau oloa i fafo, galulue faʻatasi ma le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi ma le Chamber of Commerce and Industry e faʻamautu fesoʻotaʻiga vavalalata ma le faʻaulufaleina mai o faʻamau i laʻasaga uma i totonu o le EU Faipisinisi ma tufatufaina atu ma le malosi le faʻamalosia o le EU e tetee i le lafoaia o mea faʻapipiʻi faʻatau atu i Saina o le a faʻaleleia.

Na taʻua e le tagata o loʻo pulea se kamupani faʻatau oloa faʻapipiʻi i Jiaxing, talu ai o le tele o oloa a le kamupani o loʻo auina atu i fafo i le EU, matou te matua popole lava i lenei mea na tupu.Ae ui i lea, na matou maua i le lisi o isi pisinisi galulue faʻatasi o loʻo lisiina i le faʻaopoopoga o le faʻasalalauga a le EU, faʻaopoopo i fale faʻapipiʻi, o loʻo i ai foi nisi kamupani fefaʻatauaʻiga.Kamupani o loʻo i ai lafoga maualuga e mafai ona faʻaauau pea ona tausia le maketi a Europa e auina atu i fafo e ala i le auina atu i fafo i igoa o kamupani o loʻo molia i lalo o lafoga lafoga, ma faʻaitiitia ai tupe gau.

O iinei, o loʻo tuʻuina mai foi e Zonelezer ni fautuaga:
Afai o oloa o loʻo faʻatautaia i Saina, ae o suiga tetele e leʻi maeʻa e tusa ai ma tulafono a Saina na tupuga mai ai, e mafai e le tagata talosaga ona talosaga i le ofisa visa mo le tuʻuina atu o se tusi faʻapipiʻi ma faʻapotopotoga.
Mo oloa e le o fa'aulufaleina ua toe fa'afo'i atu i Saina, e mafai e le tagata talosaga ona talosaga i le ofisa visa mo le tu'uina atu o se tusi pasi toe fa'atau atu.

Talosaga:
Ina ua maua e se kamupani se suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia mai le Iuni a Europa, sa ia faia ma le malosi suʻesuʻega loloto ma talanoaga ma le Yancheng Council for the Promotion of International Trade.O oloa ua suia mai Saina i le gaosiga o Saina, ma talosaga mo se gaosiga ma le faʻapotopotoga tusi faamaonia.Talu ai o oloa e le o toe tupuga mai Saina, na filifili ai le aganuʻu a Siamani e aua neʻi tuʻuina atu tiute faʻafefe i luga o le kamupani, aloese mai le tele o tupe gau mo le kamupani.
Fa'ata'ita'iga tusi pasi:

qwfwfqwfqwf
xzcqwcq

(Aofia ai ma tulafono a le Ofisa o Tiute: CN Code 7318 1290, 731, 7315 588 1588 5918) 31, 7318 21 0039, 7318 21 00 95) ma EX7318 22 00 (faailoga o tau 7318 22 00 31, 7318 22 00 39, 7318 22 00185 ma le 73098).


Taimi meli: Iul-11-2022