Tala Fou

Fa'apipi'i Encyclopedia |Atina'e ma Suiga o Fa'amau

I le toe tepa i tua i le tulaga lautele o mea faʻapipiʻi masini i le tausaga ua tuanaʻi, o le siosiomaga o le tamaoaiga e le mautu, macro-control, ma faʻalavelave tau tupe;e lei faatupulaia tele manaoga tau maketi;fa'atasi ai ma le fa'aletonu o le tamaoaiga o le lalolagi, ma faiga fa'avae tau fefa'ataua'iga a isi atunu'u ma isi fa'afitauli, o lo'o fufusi uma meafaigaluega.Ua amata ona pagatia galuega firmware.Ae ui i lea, na musuia e le agaga o le 18th National Congress of the Communist Party of China, na matou faia ni taumafaiga faʻatasi e faʻavavevave le faʻafouga ma fetuunaiga faʻavae, faʻaauau le faʻalauteleina o galuega eseese ma faʻamalosia le tuputupu aʻe.

01 Toe Iloiloga o Galuega Fa'amau a Saina i le 10 Tausaga ua mavae

I le 10 tausaga talu ai, o le galuega faʻamau a loʻu atunuu na faʻatinoina mo le silia ma le 10 tausaga.O le gaosiga o faʻamau na oʻo atu i le 6.6 miliona tone i le 2012, 3.3 taimi i le 2 miliona tone i le 2001. I le 2012, o le faʻatauga o tupe maua e 65 piliona yuan, faʻatusatusa i le 52.5 piliona yuan i le 2001. O le aofaʻi o le faʻatau atu i le 2012 e 24.64 miliona tone, 47 taimi. o le 52.08 miliona tone i le 2001. O tupe maua mai fafo i fafo mai fafo e 4.512 piliona tala Amerika, e 917 fa'alua i le 2001 e 492 miliona tala Amerika.

02 2012 Tulaga Galuega Fa'amau Asia

O galuega faʻapipiʻi ua suia tele i le sefulu tausaga.E oʻo mai i le taimi nei, e sili atu i le 95% o pisinisi faʻapipiʻi ua toe faʻatulagaina i pisinisi faʻatasi poʻo pisinisi tumaoti.Ua faʻaleleia atili a latou galuega ma faʻateleina le numera o pisinisi.E silia ma le 4,000 atina'e ua fuafuaina i le atunu'u atoa.Faʻatasi ai ma le fetuunaiga o le fausaga o oloa ma le faʻaleleia atili o le gaosiga gafatia, o le gaosiga o faʻamau na i luma o le lalolagi, ma o le faʻaogaina o le malosi o galuega ua faʻaleleia, ma avea ai ma se gaosiga tele o faʻamau i le lalolagi.O se tasi o gaosiga mamana o seevae pito i luga, o le maketi o le lalolagi o loʻo atinaʻe i le itu o le alualu i luma tele.

03 O le saoasaoa o fetuunaiga i totonu o pisinisi faʻapipiʻi ua faʻavavevave, ma ua i ai ni faʻalavelave i le faʻatulagaina o faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le faʻaogaina o pisinisi.

1. Faʻatasi ai ma le amataga o faʻasalalauga faʻapisinisi ma le manuia o le 21st seneturi, ua faʻateleina le tauvaga maketi.Ina ia faʻamalosia le atinaʻe gafataulimaina ma le mautu o galuega faʻamau, o le galuega atoa e tuʻuina atu i luma ni manatu fou o le fetuunaiga i le atinaʻe ma le faʻalauiloaina i le fetuunaiga, o le faʻaogaina o maketi maketi ma le faʻatulagaina o oloa e avea ma amataga e faʻaleleia ai le suiga o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga.Mai le tulituliloaina tasi itu o galuega faatino ma galuega faatino, i le suiga o le tulaga lelei ma le ituaiga aafiaga;mai le tulituliloaina tasi itu o le tele ma le lautele, i le itu o le faʻaleleia, faʻapitoa, ma faʻapitoa;mai le gaosiga-faʻatatau i le gaosiga-faʻatatau i auaunaga, o le faʻatonuga o le alamanuia faʻamau ua matua faʻamaonia .I le amataga, na fausia ai ni fuifui pisinisi tetele se tolu i le Yangtze River Delta, le Pearl River Delta ma le Bohai Bay Rim.O le tele o fa'avae fa'amau fa'amauina e pei o Yongnian, Ningbo, Wenzhou, Dongguan, Xingtai ma Jiaxing ua fa'atūina, lea e fa'amauina ai le fa'asoa a Yongnian mo le itiiti ifo ma le afa o le tau fa'amau fa'amau.

2. O pisinisi ta'ita'i o lo'o faia se sao ta'imua.O nei kamupani faʻapipiʻi faʻaitulagi e sili atu i le 75% o le aofaʻi o le atunuʻu, o loʻo faʻaalia ai o loʻo i ai 200 atinaʻe taʻutaʻua ma tupe maua faʻatau e sili atu i le 1 piliona yuan ma 200 pisinisi autu ma tupe maua faʻatauga faaletausaga e sili atu i le 100 miliona yuan.E tusa ai ma le Jiuzheng Building Materials Network, o tupe maua faʻatau faʻaletausaga o nei atinaʻe e oʻo atu i le 35 piliona yuan, e sili atu i le 53% o tupe maua faʻatau a le atunuʻu.E sili atu nai lo le 4,000 atinaʻe i luga aʻe o le fuafuaga o galuega, faʻamauina mo le sili atu i le 85% o tupe maua faʻatau faʻatau a le atunuʻu ma sili atu nai lo le 40. O le tupe maua mai fafo o le tausaga e sefulu miliona tala, e sili atu i le 60% o tupe maua mai fafo a le atunuʻu. .O le mea lea, o le atinaʻeina o atinaʻe taʻutaʻua o loʻo taʻalo i se tulaga sili ona taʻitaʻia.

3. E tatau i pisinisi ona faatelevaveina faiga fa'atekonolosi.O pisinisi faʻapipiʻi e tatau ona mulimulitaʻi i le auala o mea fou, aʻoaʻo mai i fafo tekonolosi ma poto masani, faʻavavevave le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga faʻaonaponei faʻatekonolosi ma alamanuia masani, ma faʻaleleia le faagasologa o meafaigaluega faʻapisinisi ma tekinolosi.Ua faatelevaveina foi e le atinaʻe le saoasaoa o mea fou faatekinolosi, ma fausia ai se vaega o le saʻo tulaga ese, pisinisi faʻapitoa ma faʻapitoa, lea o loʻo faʻamauina faʻapitoa faʻapitoa mo le 15%, o oloa faʻafefeteina mo le 60%, ma isi oloa faʻamatalaga mo. 40%.

4. E i ai faiga fou e alu atu ai ma alu i le lalolagi.Faatasi ai ma le faʻalauteleina atili o le tauvaga maketi i totonu ma fafo, o le a mautinoa lava le faʻalauteleina o pisinisi.O kamupani faʻapipiʻi o le a teu faʻafaigaluega i atunuu ese ma o ese atu mai le lalolagi.I le faaopoopo atu i nisi o faleoloa faatau atu i fafo, o le tele o kamupani ua latou taulaʻi atu i faleoloa faatau i atunuu o loʻo aʻafia e pei o Hanikeri, Meleisia, ma Initonesia.

5. O mea fou na faia i le toe faʻatulagaina o atinaʻe, lea na faʻalauiloaina ai le toe faʻatulagaina o atinaʻe, ina ua maeʻa le faʻafaigaluegaina o pisinisi mai fafo.Faatasi ai ma lenei tuʻufaʻatasiga o mea lelei, o le toe faʻatulagaina o kamupani e mafai ona faʻapipiʻiina le lelei o kamupani e lua, fausia se fesoʻotaʻiga fou, faʻalauteleina le atinaʻeina vave o le kamupani, ma faʻalauteleina le faʻalauteleina o pisinisi.Mo faʻamau e feagai ma le faʻateleina o le ita i le sili atu le malosi, o le toe faʻatulagaina o atinaʻe o le a faʻatapulaʻaina ai meafaigaluega e faʻamalieina ai mea taua ma punaoa ma le faʻamoemoe o le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le filifili pisinisi.

04 Ia iloa manino le tulaga, fetuunai le suiga, fetuunai ma agai i luma

Mai le tufatufaina atu o faleoloa faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu o Saina, e mafai ona vaʻaia le faʻaitiitia o le saoasaoa o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.O le Fono Tele Lona Tolu a le 18th National Congress of the Communist Party of China na faia ai se faiga fa'ata'atia e fa'alolotoina ai le toe fuata'iga.O se faasologa o filifiliga ogaoga ua faia ina ia mafai ai ona faʻaleleia le atinaʻeina o le tamaoaiga o le setete ma le tamaoaiga e le o ni tagata lautele, lea na faʻalauteleina ai le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu i se itu sili atu, ma maua ai se amataga fou mo le maketi. .Va'ai i le tulaga tau tamaoaiga i le fale ma fafo, e fa'avae i luga o le tufatufaina atu o manaoga fa'amau i le lalolagi.Vaʻai, e tatau ona faʻavae i luga o le maketi i totonu o le atunuʻu, faʻaaoga le avanoa e faʻalautele ai manaoga i totonu o le atunuʻu, ma faʻateleina ma malosi.I faʻataʻitaʻiga maketi, matou te faʻafetaui i taimi uma le faʻatulagaina o tau o oloa, ina ia mafai ai e le tau o mea faʻapipiʻi ona faʻafetaui i le tau o le gaosiga, faʻafetaui i le maketi o le lalolagi, faʻafetaui i le ituaiga ma le lelei.Fa'alauiloa le suiga fa'avae o le tulaga tau tamaoaiga o le fa'ateleina o galuega tumau, mai le tulituliloaina o le tasi itu o galuega fa'atino ma galuega fa'atino i tulaga lelei ma fa'ailoga;mai le tuliloaina o le tasi itu o le faʻaleleia tele ma le atoatoa, faʻapitoa, ma faʻapitoa;mai le gaosiga-fa'atatau i le gaosiga-fa'atatau-au'aunaga suiga suiga.Ole a fa'aauau pea ona atia'e ma le soifua maloloina le aotelega o galuega fa'apipi'i, o lea na fa'atumauina ai e le fa'alapotopotoga fa'apipi'i a lo'u atunu'u le fa'alauteleina o le fa'alauteleina.E oʻo atu i le 2014, o le gaosiga o mea faʻapipiʻi o le a oʻo atu i le 7 miliona tone, o loʻo tu ai le pisinisi faʻamau a loʻu atunuu i le vaomatua o le lalolagi.


Taimi meli: Iul-11-2022